BLOG

Ontmoet financeAds op dmexco 2016!

  • 15. augustus, 2016 door financeAds Team

 

Nog maar vier te weken te gaan tot de dmexco, ’s werelds leidende online marketingbeurs die plaatsvindt in Keulen, Duitsland.

 

version2-2 (3)

 

Als snel groeiende globale hotspot voor de digitale economie, heeft de dmexco op 14 en 15 september aanstaande een 2-daags programma vol workshops te bieden, met als doel inzichten te delen en de discussie aan te gaan over de laatste innovatieve trends en inzichten uit de online marketingindustrie. Een uitgebreide expositie van maar liefst meer dan 950 exploitanten van over de hele wereld zullen zich voorstellen aan de 50.000 verwachte bezoekers.

financeAds presenteert zich op vernieuwende wijze aan alle marketeers, media professionals, techy’s en digitale goeroes en nodigt hen uit kennis te maken met ons team van de financeAds stand. Locatie hal 8.1 / stand E-059. financeAds’ internationale team zal ruim vertegenwoordigd zijn en verheugd zich op meetings met nieuwe business partners en het gesprek aan te gaan voor een vruchtbare samenwerking. Om een afspraak te maken met ons, klik hier.

Zorg dat je erbij bent en tot ziens in Keulen!

FacebookTwitterGoogle+LinkedInWhatsAppDelen

Deze bijdrage is gepubliceerd op 15. augustus, 2016 13:54 in General.RSS feed: RSS 2.0