BLOG

Emerce eFinancials

  • 7. december, 2016 door financeAds Team

Dinsdag a.s. 13 december vindt het jaarlijkse Emerce eFinancials event plaats in Amsterdam. financeAds sponsort dit event sinds jaren en is ook dit keer weer prominent aanwezig. Wil je meeten met ons? Stuur direct een mail naar service.nl@financeads.com. eFinancials is het event van het jaar voor hoger- en middenmanagement van banken, verzekeraars, hypotheekverstrekkers, pensioenfondsen en overige financiële instellingen. Het delen van kennis en ervaring staat centraal. Daarnaast is eFinancials ook hét jaarlijkse netwerkevent voor professionals in online bij banken, verzekeraars en financiële dienstverleners.

Waar gaat eFinancials dit jaar over? 

The future of finance. Alle digitale innovaties in bank- en verzekeringswezen verzameld in één event. Welke invloed hebben de laatste online ontwikkelingen op de financiële sector? Hoe zet jij nieuwe kansen naar je hand? Wat doen grote internationale spelers en hoe succesvol zijn startups en challengers in de markt? Meemaken en bij zijn dus op dinsdag 13 december.

Aan de vooravond van Emerce eFinancials organiseert financeAds een Publisher Drink op de vetste locatie van hartje Amsterdam, te weten de SkyLounge Amsterdam. Meer hierover lees je hier.

Graag tot dinsdag 13 december op eFinancials!

Team financeAds

FacebookTwitterGoogle+LinkedInWhatsAppDelen

Deze bijdrage is gepubliceerd op 7. december, 2016 12:59 in General.RSS feed: RSS 2.0