BLOG

Digital Marketing Live & financeAds Publisher Drink

  • 23. mei, 2017 door financeAds Team

Op donderdag 1 juni aanstaande vinden twee events plaats die zowel voor jou als publisher dan wel adverteerder interessant zijn, te weten overdag de Digital Marketing Live (Beurs van Berlage, Amsterdam) en aansluitend de financeAds Publisher Drink (Skylounge, Amsterdam). Wil je uitgenodigd worden voor deze events, of wil je een afspraak met ons? Mail dan even naar service.nl@financeads.com.

Het is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden, dat wij op de Digital Marketing Live staan. Het is volgens organisator Emerce het grootste event van de Benelux op het gebied van online marketing en -advertising en interactive media. Ook deze zesde editie wordt het een parade van activiteiten zoals doorlopende sessies, happenings, paneldiscussies, workshops en round tables.

Dit evenement is op donderdag 1 juni aanstaande rond 18.30 uur afgelopen en daarna kun je direct door naar onze Publisher Drink in de nabijgelegen Skylounge (Hilton hotel, naast Centraal Station Amsterdam), met een prachtig uitzicht op Amsterdam. Vanaf 19 uur ben je van harte welkom! Zorg dus dat je op de gastenlijst staat. Praat met andere publishers, vergroot je netwerk en grijp je kans om direct met onze adverteerders (banken, verzekeraars, online brokers, fintechs) in contact te komen. Wij als Premium Affiliate Netwerk voor de financiële branche verbinden onze publishers en adverteerders overal en altijd.

financeAds onderhoudt tevens nauwe relaties met eventorganisatoren van online marketing en finance events, waaronder Emerce. Wij sponsoren dan ook al jaren het grootste finance evenement van Nederland: de Emerce eFinancials. eFinancials is het event van het jaar voor hoger- en middenmanagement van banken, verzekeraars, hypotheekverstrekkers, pensioenfondsen en overige financiële instellingen. Het delen van kennis en ervaring staat centraal. Daarnaast is eFinancials ook hét jaarlijkse netwerkevent voor professionals in online bij banken, verzekeraars en financiële dienstverleners.

 

FacebookTwitterGoogle+LinkedInWhatsAppDelen

Deze bijdrage is gepubliceerd op 23. mei, 2017 8:34 in General.RSS feed: RSS 2.0